Speaking Club

Коли учні вступають на перший курс ДНЗ «КЦПТО», викладачі іноземної мови постійно наголошують про важливість знання англійської мови для майбутнього працевлаштування.

Англійська – це мова ділового спілкування. Знання англійської мови збільшує ваші шанси отримати роботу в міжнародній компанії або компанії, яка співпрацює з іншими країнами. Графа у вашому резюме про те, що ви знаєте англійську мову, відразу приверне увагу вашого потенційного роботодавця. Знання англійської дозволить вам без проблем контактувати з колегами з інших країн, відвідувати міжнародні галузеві виставки та конференції.

Вивчення такого іноземної мови як англійська допоможе тренувати вашу пам’ять. Варто звернути увагу і на те, що велика кількість фахової літератури, а також наукових досліджень публікується саме англійською мовою. Якщо ви хочете бути в курсі останніх відкриттів і досягнень у вашій професійній області, вам необхідно знати англійську мову.

Саме тому вивчати мову з її носіями є перевагою. Для учнів центру така можливість є відкритою завдяки English Speaking Club, який розпочав діяти у стінах закладу з 20 листопада 2018 року.

Відтепер щовівторка вони зустрічаються з Еймі Шоу, волонтером Корпусу Миру аби

🦄 обговорювати актуальні теми

🦄 розширювати словниковий запас

🦄 грати і дивитися фільми англійською

🦄 руйнувати «мовний бар’єр»

🦄 навчатися аргументовано висловлювати точку зору

🦄 багато-багато спілкуватись

🦄 отримувати задоволення від навчання

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *